Nathalie – Trebarnsmamma

Folk verkar tycka att det är okej att klanka ner på andra!

Igår fick jag mycket pepp och många skrev att jag reagerade bra framför Leah men på Expressens fb-sida står det mindre bra saker om mig som mamma. Saker som att hur man ens kan komma på att filma sitt barn när de gungar, när ska dagens föräldrar lära sig, Leah är för tung för gungan, att gungan ser trasslig ut och att jag är en slarvig förälder som borde ha bättre koll… Att man ens går till tidningen och klagar när något sånt här händer?!? Jag har inte klagat och inte heller kontaktat någon tidning utan blev uppringd då de uppmärksammat detta. Jag delade med mig av vår upplevelse så att folk inte råkar ut för samma sak eller kanske en värre olycka. Istället för att se det den vägen så är jag en dålig förälder? 

Jag förstår inte hur det kan fungera såhär? Att folk vill klanka ner på föräldrar och alla vet bättre! Ingen tycks kunna göra misstag och folk verkar må bra av att trycka ner andra för att få sig själva att må bättre! 

Det har varit oroväckande många som hört av sig att detta hänt deras barn i samma slags gunga. En skrev att hennes barn åkte ner på huvudet. Det går ju så otroligt snabbt!

 Jag är en person som suger åt mig mycket negativt även fast det mest varit positivt och många har delat detta. Vissa ”försvarade” mig även på fb-sidan och det är jag såklart tacksam för.  

Oavsett om det hände pågrund av gungan eller mig så skulle jag ALDRIG göra något för att skada mitt barn! En olycka kan hända oberoende på situation och att lägga skuld på en person som redan mår dåligt över en händelse är vidrigt tycker jag! 

Jag önskar att folk stöttade varandra mer än att klanka ner på varandra! Tyvärr ser verkligheten ut såhär och det finns alltid elaka människor!

Jag skriver även igen! Detta var för att varna andra och jag fick mig en tankeställare helt klart! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag tycker att det var jättebra och starkt (för att det finns så mycket negativa människor) att du berättade! Du hade kunnat låta bli att berätta, tycker detta om något visar på att du är en bra mamma och är rädd om även andras barn så att inte samma sak ska hända 🙂

stats