justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sömnbristen gör att allt känns värre än vad det är

Sömnbristen är extrem och det känns som att jag gnällt mycket sista tiden och känner mig inte på topp. Sjukdomarna avlöser varandra och det gör som sagt inte att barnen sover bättre. Det finns inte riktigt någon energi kvar och jag är lite på bristningsgränsen. Igår somnade Leah vid 20-tiden och Liam envisades att somna vid kl 21. Jag pustade ut i soffan och satte igång Bachelor och 21.10 vaknade Leah och var vaken väldigt länge. Kl 00 vaknade Liam och då vaknade Leah också så jag la båda barnen i vår säng. 00.40 kom Erik hem från jobbet och han hade glömt sin hemnyckel. Jag smög ner och öppnade så att inte hundarna skulle skälla och väcka barnen. Erik kastade i sig lite mat och jag passade på att ta en snabbdusch för att sedan krypa ner med barnen igen som vaknade lite inatt men det gick okej.

Liam vaknade 06.45 och då hade Erik åkt till jobbet.

Jag fick precis veta att barnen ska åka till sin morfar med familj på fredag och det ska bli superskönt att få sova en natt ostört och få sovmorgon. Erik ska iväg med en kompis och jag ska troligtvis gå på Sweden horse show och sedan ut en sväng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej! Ville bara skicka en styrkekram och säga att det är fler som känner EXAKT som du 🙂 Jag har två döttrar, en som blir 3 år nu i december och en på 4-månader. Den äldsta testar mitt tålamod titt som tätt och man känner sig som världens sämsta mamma som inte alltid orkar vara lugn och pedagogisk utan blir irriterad och höjer rösten 🙁 Förstår att det måste vara extra tufft när din man jobbar så mycket. Får man fråga vad han gör? Jag tycker det är sent när min man kommer hem senare än 17 och man varit själv sen 06…Tack för en härlig blogg btw! Har inte kommenterat förut men har tänkt göra det så många ggr innan 🙂

  1. justbeproud
   justbeproud

   Hej Sofia. Vad gullig du är som tar dig tiden att kommentera. Det betyder massor! Styrkekramen, peppen och att du delar med dig betyder massor. Det är en hemsk känsla och man känner sig misslyckad… iallafall jag. Blir så besviken på mig att jag inte behåller mig lugn och är pedagogisk. Leahs första år jobbade han borta såhär 3 dagar i veckan men nu är han försäljningschef så både kontor, hemifrån och åker på sena möten och i detta fall långt bort. Långa dagar med två sjuka barn och noll avlastning gjorde mig till en dålig mamma denna vecka och det är synd att det ska gå ut över barnen. Önskar att min man hade lite normala arbetstider.
   Tack själv! Kämpa på ❤️

stats