Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

2 år

Idag är det två år sedan vi flyttade in i vårt radhus. Vårt fina lilla radhus. Sedan vi flyttade in här så har vi byggt staket, satt in fönster på övervåningen, målat Leahs rum vitt och sedan har vi satt in badkar, bytt handfat och satt in skåp i badrummet.

Vi har en lista med grejer som vi vill renovera här och till sommaren så kommer det hända saker. Det känns väldigt bra. 

Vi trivs jättebra men såklart vill man alltid ha mer. Mer utrymme, större förråd, flera badrum, tvättstuga… Men jag älskar verkligen vart vi bor och hur vi bor.

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vi bor i Bromma. Köpte ett litet hus här för exakt ett år sedan. ( Jag var hög-Preggo och packade upp flyttkartonger vid denna tid förra året 🙂
  Du, det här med att tvivla på sig själv…känner igen mig så mycket i det. Jag gör också det. Speciellt nu så här efter man har varit borta från jobbet så länge. Jag var sjukskriven halva min graviditet dessutom mammaledig i nio månader. Känns som att jag har glömt allt jag någonsin kunnat. Känner sig helt tom ibland. Undrar hur jag någonsin kommer att komma igen.
  Nu har jag inte ngn aning om hur du mår eller varför du tvivlar på dig själv men jag tror att det många säger som också känt som vi efter en har fått barn och varit hemma länge; det kommer att gå över.
  Man måste bara sätta igång med sitt, jag med mitt jobb igen och du med ditt fotande. Men jag känner mig livrädd för att gå tillbaka. Börjar tom fundera på att skola om mig till barnmorska. Men så kom det dåliga självförtroendet och hälsade på och påminde mig om hur dålig jag är påtat plugga. ☺️
  Om det är så att du mår dåligt överlag och känner dig nere fastän du tänker att du ”borde” vara lyckligast i världen ( så har det varit för mig nämligen) då kanske du ska gå o prata med ngn och få hjälp. Det är så värt det.
  Hoppas att du inte tycker att jag lägger mig i eller att jag skriver om saker jag inte har ngn aning om. Förlåt igång fall.
  Hoppas att det gick bra hos läkaren btw!
  Massor av styrka – Anna

  1. justbeproud

   Hej förlåt för sent svar. Mitt långa svar försvann och hade inte tid att skriva om och sedan glömde Jag bort mellan blöjor osv.
   Låter mysigt med hus i Bromma. Mindre härligt att packa upp höggravid.!
   Jag var sjukskriven inprincip hela graviditeten och sedan bestämde jag mig för att vara hemma länge med Leah. Jag tror absolut att man tappar bort sig själv och vem man är som person och jobbmässigt. Däremot utvecklas man som person på andra plan. Vilket också är häftigt!
   Jag har heller aldrig haft något självförtroende eller trott på mig själv men jag tror att man nästan kan nå hur långt som helst bara man kämpar. Så som vi då tex som kanske är ”dåliga” på att plugga. Grejar det om vi bara lägger ner lite extra tid och energi.
   Absolut inte! Kram

 2. Anna

  Glömde bort att fråga det jag hade tänkt att fråga om.
  Var i Stockholm bor ni?
  Och sen, hur tänker du kring att skaffa fler barn?
  Jag vill så gärna skaffa ett syskon till lilla I men bara jag tänker på att må så där kass igen så tvivlar jag.
  Kram!

  1. justbeproud

   Vi bor i Täby, norr om Sthlm. Vart bor du? Ja vi har sagt att det blir när det blir. Såklart oroar jag mig också över att må så en gång till (svårt med en Vilding samtidigt). Samtidigt kan det bli bättre nästa graviditet. Kram!

 3. Anna

  Hej, tack för en jättefin och mysig blogg.
  Jag har följt dig nu sen du blev gravid och tycker så mycket om att läsa om dig & din fina lilla familj. Du verkar vara en så bra och gullig person. Jag hittade hit pga att jag liksom du mådde väldigt dåligt under graviditeten. Precis som du beskrev det, så mådde jag. Det var så skönt att veta att det fanns ngn annan som oxå hade det som jag, och typ samtidigt som jag. Ibland kändes det som att folk inte trodde mig när jag mådde som sämst. Fick hela tiden höra att ”graviditet är ingen sjukdom” och Oj vad konstigt att du mår så där dåligt” ( min dotter kom lite senare än Leah, hon är nio månader nu)
  Men vilket fall som helst så fortsätt skriv och fota! Du är grym!
  Kram Anna

  1. justbeproud

   Åh vad glad jag blir av dina kommentarer (speciellt denna :). Dock mindre kul att du hade en jobbig graviditet! Allas graviditeter är olika och om någon ville yttra sig hur du mådde så kan dem sköta sitt tycker jag! Tack snälla för all pepp! Kram!

stats