Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

2 veckor efter förlossningen

Erik fotade mig nu innan vi skulle sova. Under graviditeten gick jag upp 19kg. Jag tappade 9 kilo direkt. Jag vill inte gå ner så mycket mer om man tänker viktmässigt. Jag trivs med mina 10kg extra men däremot kommer jag vilja träna senare när jag mår bättre.

Släpp vikthetsen och kolla inte på vågen. Hur häftig är inte kvinnokroppen? Att min mage ser ut såhär 2 v efter förlossningen är helt galet. Jag vet att jag var så nyfiken på hur magarna såg ut efter en graviditet och det är väldigt individuellt. Jag kommer inte att hetsa med träning eller stressa. Nu ska jag njuta av min lilla unge och även bli helt bra. Något jag längtar efter är långa barnvagnspromenader.

IMG_9688-0.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats