Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

6 Månader

Leah har hunnit med en hel del på sina 6 månader. När Leah var runt en månad så åkte vi till Häringeslott på julbord med vårt jobb. Vi har även bott på hotell ett par gånger. Bland annat när vi var på examensfest i Uppsala.

 Hon har varit på julmarknad och även firat sin första jul och så Firade vi nyår  hos Leahs morfar. 

Hon har varit i fjällen och så var vi ju i Grekland. Många kalas, fester, inflyttningsfester, examensfester har hon hunnit med den lilla festprissen. Hon har gått på namngivningsceremoni för Philip och hon har hunnit med att gå på hennes framtida kompis Lauras dop. Tyvärr så har hon även hunnit med att gå på sin gammelmormor Ingrids begravning. 

Vi har gått på både babysim och babymassage och hängt lite på öppna förskolan.

Leah har lärt sig en hel del saker under dessa månader. Från början så gjorde hon inte så mycket men den tiden minns jag inte längre. Tur att man skriver ner en del saker. Om jag inte ens kommer ihåg nu? Vad kommer jag då komma ihåg när Leah är stor och vill höra hur hon var som liten?!? Självklart kommer man komma ihåg saker i stora drag men tex när lärde hon sig le? Sitta? Gå? Stå osv.

Hon log sitt riktiga leende när hon var 3 veckor och 4 dagar gammal.

 När Leah var 7 veckor så följde hon oss med blicken på långt avstånd. 

När hon var strax under två månader så upptäckte hon sina händer och sedan dess har hon dem ständigt i munnen. Hon för även föremål till munnen, kollar gärna på sina händer men bäst av allt är att dra folk håret.

1 vecka innan sin två månaders dag så började hon skratta med ljud och skratta är något hon gör ofta… Men arg kan hon också bli. Denna lilla tjej har temperament och är extremt högljudd när något inte passar. 

Hon kan rulla från både mage till rygg och det hade hon väldigt bråttom med. När hon var 2 månader och 2 veckor gammal så rullade hon från mage till rygg, när hon väl kunde det så gjorde hon det massor! Strax under 4 månader lärde sig Leah att rulla från rygg till mage. Nu rullas det extremt mycket!

4 månader och 21 dagar gammal överraskade hon oss med att sitta själv. Vi var då i fjällen och det var häftigt. Alla framsteg är häftiga. Hon blir stadigare och stadigare och nu kan hon sitta och leka. Helt stadigt är det inte, jag skulle inte gå iväg om hon satt själv. 

Hon älskar att gunga! Bada är det bästa hon vet!_DSC0021 _DSC0030 _DSC0062 _DSC0077

De bästa 6 månaderna i din mamma och pappas liv! Vi älskar dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats