Nathalie – Trebarnsmamma

Hur kvinnor ska föda bör endast vara en kvinnofråga!

Jag la upp mitt inlägg på fb där man kan dela bloggar! Där är det en gubbe som hade väldigt mycket åsikter kring just hur vi kvinnor ska föda eller snittas. Hur tacksamma vi ska vara osv… Läs nedan! Jag blir så trött!

Hur tänker ni?

img_8668 img_8669 img_8679 img_8680-2.jpg img_8682

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Herregud vilken gubbe. Jag kan också känna ibland att det är lite”för lätt” att få beviljat snitt. Varierar ju mycket beroende på landsting. Men när det finns tydliga risker för att genomgå en vaginal förlossning t.ex i ditt fall, så är det ju självklart att man ska satsa på snitt. Ska man prata om hur det var förr så var det betydligt vanligare att mammor o barn dog under förlossning än nu när snitt finns som annan möjlighet till födsel. Kollar man sedan på utlandet så är det väldigt vanligt med snitt mest pga att det är lite ”lyx”. De som går igenom en vaginal förlossning är ju fattigare som inte har råd med snitt. Han borde verkligen ta reda på fakta innan han skriver sådana kommentarer. Det han kallar fakta är ju nämligen bara hans egna åsikter o det behöver ingen annan bry sig om. Vilken skit rent ut sagt. Bra att du stod på dig för både dig och andra i samma sits.

  2. Emelie

    Men herregud vilken idiot!

    Han säger dessutom att han refererar till fakta vilket ju är skrattretande, han har så fel. Ett snitt är mycket dyrare för sjukhuset (därför de är så svåra att få igenom tyvärr) eftersom man bokar upp en operationssal, narkosläkare och fler anställda än vid en vaginal förlossning. Jag önskar att man hade ”en läkare uppbunden i flera timmar” (som han hävdar) vid en vaginal förlossning! Men så är det ju inte på långa vägar! Jag har fött barn två ggr och såg aldrig skymten av en läkare! Fick knappt en barnmorska! Han snackar om saker som han inte har en aning om! Och han verkar ju inte ens ha läst inlägget, du har ju absolut skäl att få ett snitt!

    Hälsningar från en till som har BF 15/7 🙂

stats