Nathalie – Trebarnsmamma

Ibland blir det tokigt när jag är i farten!

Jag är sämst på låttexter! Jag har nu gått och sjungit på en låt i flera dagar. En låt där jag trott att de sjungit ” la redoute” (jag har inte tänkt så mycket på det mer än att de låter som klädmärket/hemisidan). I bilen igår påväg till Fjällnäs så satt jag i framsätet och Erik satt på låten ”light it up” och jag säger men åh det är ju den här jag går och sjunger på ”la redoute” Erik undrar vad jag pratar om!?!

Jag började sjunga och Erik brister ut i skratt och säger att de sjunger ”light it up”. Där trillade poletten ner och jag förstod att jag sjungit hel tokigt! Vi satt och skrattade så tårarna sprutade!

Jag är urdålig på att lyssna på låttexter! Jag är som ett barn som sjunger lite svengelska och tänker inte så mycket på det… Jag sjunger som jag tycker att det låter helt enkelt! Erik brukar dock komma på mig och skratta lite åt mig! Han är dock tondöv men han kan bannemej alla texter!

Jag skulle inte säga att jag är duktig på att sjunga men jag är inte tondöv och kan sätta några toner rätt (gick musikklass 6-9an). Erik är som sagt duktig på låttexter och det är honom jag frågar vilka artister som sjunger men han är helt tondöv!

Undrar hur våra barn blir?! Tondöva och kommer inte kunna en enda text eller vad får de ärva mån tro!?!

Någon som känner igen sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. La Redoute

    Hej Nathalie!

    Vad kul att du går runt och nynnar La Redoute till just den låten, för det gör vi också 🙂

    Ha en fortsatt bra dag!

    Mvh

    Vi på La Redoute

stats