Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leahs 2-årsdag

I lördags fyllde Leah 2år och hela dagen var magisk på alla vis! 

Jag var alldeles pirrig kvällen innan inför Leahs födelsedag.  Vi bakade och fixade i ordning hemma och i lokalen där vi skulle vara så vi skulle kunna njuta så mycket som möjligt under själva dagen. Jag ville inte att hon skulle känna av att vi var stressade utan hon skulle känna att det var hennes dag!

När Leah vaknade på morgonen så flög vi upp ur sängen, tog med ett paket och gick in och sjöng för vår lilla tvååring! Hon fick öppna ett paket i sängen och sa ”en krokodil”. Det hade hon rätt i. När vi har frågat vad hon önskat sig har hon sagt ”bara en krokodil” så vi gick på krokodiljakt helt enkelt och det var ju tur att det blev hennes första paket.

När vi gick ner till nedervåningen hade vi blåst upp massor av ballonger (det hade hon också önskat sig). Några av hennes favorit gosedjur satt vid bordet. 

Vi hade lagt en filt över henne gunghäst och hon tjöt av glädje när hon tog bort filten. Hon fick även en badleksak som sprutar bubblor, en hjälm som hon önskat sig och två olika mössor.

Vi åt en mysig frukost! Smoothie, bär, äggröra och bacon (Leah åt däremot kokt ägg). 

Vi gjorde oss i ordning och gick ut till lokalen och fixade det sista sen kom Leahs kompisar vid 10-tiden. Det var ett toppen barnkalas. Hon fick jättefina presenter, vi sjöng för henne, hon fick blåsa ut ljus för första gången, de busades, det åts tårta, fruktsallad och så avslutade vi med fiskdamm.

Efter barnkalaset röjde jag undan i lokalen inför nästa kalas medan Erik nattade Leah. När Leah vaknade blev det lite lunch och vid 15 kom släkt och vänner. 

Det var otroligt många som kom och firade Leah. Det var supertrevligt! Folk kunde ta fika, kaffe och saft vid ett bord och sedan mingla runt. Leah fick helt sjukt många paket! De var så mycket fint och ingen köpte något som vi hade sedan innan eller likadant av något.

Vi plockade och städade i lokalen och sen vill jag lova att vi var helt slut! 

Tack alla som grattat Leah och extra tack till alla som kom och gjorde Leahs tvåårsdag perfekt!
Här kommer lite bilder från Leahs morgon och barnkalas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Vad mysigt! När jag ser bilderna kommer jag att tänka på när mina barn var små och det var fiskdamm och galet hög ljudnivå under ett par timmar på barnkalasen 🙂
    PS Jag kan passa på och berätta för dig om en affärsmöjlighet som ger en trygghet till barnen, läs på min hemsida under ”jobba med mig”, ha en fin helg!

stats