Nathalie – Trebarnsmamma

Hur många fingrar har mitt barn

Att två människor kan skapa något så fint som ett barn tillsammans, hur häftigt är inte det? Det är för mig svårt att förstå! Att jag i min mage skapat en liten människa som från början var litet som ett ”frö” som kom ut som en bebis.

Att hon var så liten från början och sedan kom ut som en bebis på 52cm och vägde 4345g, hur häftigt är inte det? En fantastiskt söt liten tjej med massor av hår, ögonfransar, ögonbryn, ögon, öron, näsa, 5 fingrar på varje hand och 5 tår på varje fot. Ni förstår vad jag menar. Att allt det har ”byggts” i min mage. Vi får såklart inte glömma att hon bodde hos Erik från början (det låter dock inte lika charmigt men det var trots där hon valdes ut)!

När Leah kom ut så var mina första ord ”oj vad stor hon är”. Jag tyckte inte att hon var onaturligt stor utan jag kunde inte förstå hur hon fick plats i min mage och hur jag kunde få ut henne. Det andra vi såg var att hon hade massor av hår på huvudet! Jag bad Erik räkna fingrar och tår, det är faktiskt det man kan ”kontrollera” och se själv. Det viktiga är egentligen allt det man inte kan se, det som är inuti kroppen.

Just ni ligger den sötaste bebisen jag någonsin sett bredvid mig och sover. Hon är frisk och vi är otroligt lyckligt lottade. Hon växer så det knakar och det märket vi då kläder rensas ut lite hela tiden. Hon ler mest hela tiden och hon imponerar med sina framsteg hel tiden. Det häftigaste året i mitt liv väntar och tänk att varje år från nu kommer att vara häftigt!

Jag är den stoltaste mamman till dig Leah Alicia Adele och din pappa känner precis likadant!

IMG_2912.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats