Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sov själv i egen säng

Igår var tanken att jag skulle ha en liten tjejmiddag med mina tärnor från dopet. En av tjejerna kunde inte så vi bestämde att flytta den till i höst istället. Jag hade ordnat så att Erik och Leah skulle iväg. När Erik och Leah hade Planer så bestämde vi att de skulle göra som planerat och jag skulle få huset för mig själv ett par timmar.

Jag hade massor av planer först men jag släppte städplaner, målarplaner och tog det lugnt. Jag redigerade bilder, slappade och tog ett långt bad. Superhärligt. Erik, Leah och Leahs farmor var ute med båten och myste så det gick ingen nöd på dem. (Den här bilden nedan skickade svärmor efter Erik smort in Leah).

 På kvällen blev det lite födelsedagsfirande för svärmor som fyller år i veckan. Hon bjöd på god middag och Leah var supernöjd. Hon satt i allas famnar och var glad hela tiden!  

    
På hemvägen hämtade vi upp våra älskade hundar som haft det superbra på annat håll i helgen. När vi kom hem nattade Erik Leah i sin säng i ett annat rum sedan riggade vi babymonitorn och Lillan sov till 05.30. Fantastiskt! Dags för eget rum nu tror jag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats