Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Blodförtunnande sprutor

Igår var jag hos läkaren och fick hjälp med förlängd sjukskrivning. Illamåendet är fortfarande kvar och det blir värre om jag är uppe och rör på mig. Det har nu resulterat i att jag ska ta blodförtunnande sprutor varje dag. Både pappa och farmor har fått proppar så då löper jag ännu större risk. Igår fick jag hjälp av Eriks moster och det gick bra då hon tagit tidigare. Jag är absolut inte spruträdd men inte kul att stoppa in på sig själv och ännu mindre kul om Erik ska göra det då han heller aldrig gjort det.

Jag satt i ungefär i 20 minuter med panik men till slut gick det. Bebis rörde sig massor så hon kände nog helt klart att jag blev stressad. Att göra detta varje dag känns inte alls kul… Ska prata med barnmorskan imorgon då vi har tid på Mvc.

Läkaren ville även att jag skulle prova magkatarrs medicin som kan trigga illamåendet. Känns som jag behöver skaffa en sådan där pillerburk för att hålla reda på alla tabletter för just nu är det för mycket för min gravidhjärna.

Emma var här idag en stund. Min fina Emma som snart ska till Australien i drygt ett år. HUR ska jag klara mig? Min stöttepelare!

Erik kom hem med kräftor idag så det blir både kräftor idag och imorgon. Vilken lyx!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats