justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Hur ska ni fira? Ska ni fira? Leah och jag är lite krassliga så det blir en lugn och mysig dag för oss framför tvn. Erik åker iväg på jobb ett par timmar och Liam får gå på förskolan så jag och Leah kan vila upp oss.

Vi kommer nog inte fira på något jättespeciellt sätt förutom att vi är tillsammans hela familjen. Kanske köper vi en ask med chokladhjärtan och delar på. Kanske äter vi någonting gott och har mysigt fredagsmys. Alla hjärtans dag har aldrig varit något speciellt för mig. Det har jag alltid sagt och jag tycker dagen är lite sisådär faktiskt.

1. Jag tycker dagen är lite dum på så sätt att de som är ensamma känner sig lite mer ensamma!?!

2. Jag tycker att man alltid ska vara lite extra gullig och omtänksamma alla dagar på året.

3. Jag blir hellre överraskad av Erik en dag när det “inte” förväntas.

I veckan gjorde jag doppade jordgubbar i choklad till en fotografering. Vi och barnen åt sedan upp dem och de blev så glada när de fick lite lyx mitt i veckan. De fick även fruktsallad. Barnen blir glada för så lite.

Vad tycker ni om alla hjärtans dag? 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Innan barnen så firade vi alla hjärtans dag, vilket var för snart 8 år sen när äldsta föddes. Men när han föddes så firade vi mer som en familj. Nu har vi tre barn och tycker som dig. Vi firar tillsammans med god mat och tilltugg. Visa kärlek ska man göra i vardagen och mycket mer spännande att få något när det inte är en speciell dag. Betyder mer för då kommer det mer från hjärtat än att ” det är en sådan dag”. Vi hoppar dagen utan säger mer glad alla hjärtans dag och ger mer kramar/pussar. Äldsta sonen kom hem med en ritad nallebjörn med hjärta på och en stor teckning som han klistrat dit massa olika färger av papper som formen av ett hjärta. Blev såå glad, det var till både mig och hans pappa. Han hade dock tjatat om den här dagen, att det är kärlekens dag 😊❤ så det var riktigt kul eftersom han inte riktigt är en pysslare av sig.

stats