Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Äntligen är julen över

Nu är julen över för i år! Det var en mysig jul men intensiv. Vi har firat jul fyra gånger (4 dagar i rad) och det är både för och nackdelar med att få det så uppdelat. Mysigt för att man hinner umgås med alla mer när man firar det mer färre personer. Jobbigt för Grinchen att fira sin mindre härliga jul 4 gånger. Jag som inte sovit på väldigt länge vill gärna sova mycket på dagarna men det har det inte funnits tid för. Men det har absolut varit mysigt och trevligt det ska jag inte sticka under stolen med!

Jag har en visdomstand som krånglar och växer rätt in i kinden. Den har givit mig en inflammation så jag har lite ont till och från kan man säga. Alvedonen har fått hjälpa mig och så har jag gurglat munskölj.

Leah har haft ett uselt humör men peppar peppar så har hon varit glad när vi har träffat våra nära och kära så det har varit lite räddningen.

Inlägg med bilder från våra jular kommer!Solnedgången ute hos barnens morfar igår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats