Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Att älska sitt jobb

I onsdags blev det en hel arbetsdag för min del och det var superkul.. Älskar mitt jobb!

Först åkte jag och köpte en kaffemaskin till min fotostudio. En likadan som vi har hemma då jag älskar kaffet och tycker den är så smidig, När jag kom till studion hann jag packa upp och ställa i ordning kaffemaskinen för sedan var det dags för bröllopsmöte. Jag har ett bröllop i Augusti så vi träffades och gick igenom deras planering och detaljer kring deras stora dag. Jag har verkligen fått mersmak för bröllop och jag är så tacksam att jag får föreviga andras stora dag! Nästa år har jag redan flera bokningar vilket känns otroligt roligt och spännande.

Bröllopsmötet gick toppen. När kunden gått så var det dags att redigera lite bilder från ett tidigare bröllop. Det var härligt att sitta och redigera i min egna studio i lugn och ro med lite musik och en kopp kaffe.

Jag bjöd in min mamma på en fika (hon har fotvårdssalong bredvid min lokal). Vi babblade och sedan fick vi för oss att möblera om i studion. Vi provade massor av olika varianter. Studion är fortfarande långt ifrån klar men det är skönt att bo in sig lite innan jag börjar sätta upp tavlor på väggarna och sådär. Nu är det rätt kalt. Jag bytte dock ut bordet till en kista som jag ärvt av min gammelfarmor. Kul att kistan kan användas både som rekvisita men även bord när de inte ska vara med i bild.

Efter massor av fix i studion så åkte jag hem och åt med familjen. Leah ville ha Pizza och det sa Erik och Liam inte heller nej till så de åt dem. Jag var sugen på sallad så jag slängde ihop en hemma med massor av gott i.

Efter middagen så var det dags för en gravidfotografering i Ulriksdal med ett fantastiskt härligt par. Fotograferingen gick toppen och vädret var helt underbart och paret snygga så jag älskade mitt jobb lite till.

Vilken dag! Hur underbart är det inte att trivas med det man gör? För mig är det viktigt att känna att jag älskar det jag gör. Man spenderar extremt mycket tid på sitt jobb. Jag tänkte skriva ett inlägg senare vad mina drömmar och mål är med mitt jobb och vad jag har för planer om detta inte går….MEN det ska gå!

Vad har ni för drömjobb? Jobbar ni kanske med något ni älskar?

Hur god ser inte min sallad ut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats