Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Att ifrågasätta andras föräldrarskap

Häromdagen fick jag en helkorkad kommentar på instagram. Till skillnad från många andra så är jag rätt skonad från små nättroll här på internet men när kommentarer trillar in som frågesätter mina val som mamma så blir jag arg.

Mina barn, mina val! Förstår inte hur folk alltid tror sig veta bäst!

Denna kommentar jag fick var en kommentar angående att jag lägger upp bilder på mina barn i blöja.

Trollet ”Borde inte dina barn ha kläder på sig när du har så många följare?

Jag ”1. Varför? 2.Vad spelar följarantalet för roll? 3. Mina barn och mina val! Förstår inte varför du ens frågesätter det? Blöjreklamer? Vad skadar det med att visa ett barn i blöja?

Trollet ” Tänkte eftersom man inte vet vem som tittar när man har öppen profil. Absolut ditt val.

Jag ”Jag skulle inte lägga upp bilder på mina barn som jag inte vill att andra ska se”

Vad ska man säga? Jag känner inte att jag behöver försvara mitt val men jag kunde inte bara scrolla förbi. Jag är så trött på folk som alltid måste ha en åsikt om precis allt. Jag och Erik har koll på vad vi lägger upp och inte.


Denna bild gällde det. Leah försökte tidig morgon att göra inbrott i våra ”vuxengodisar” medan jag var på toaletten. 

En riktig Busunge!

Jag kommer fortsätta lägga upp bilder på barnen i blöjor då de oftast går runt så hemma året om iprincip. Klarar man inte det så kika inte in på bloggen eller instagram! Har man inget vettigt att skriva eller vill påpeka mina val som föräldrar så kan man skippa i att läsa, titta och kommentera. 

Adjö!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Så tröttsamt! Fortsätt lägg upp de bilder du vill lägga upp. Ni är fantastiska föräldrar och har underbart söta barn!❤

stats