justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Baby k’tan

Häromdagen skrev jag om den nya bärsjalen jag köpte på Underbara barn mässan. Sjalen är en Baby k’tan som är lättare än en vanlig sjal då den inte endast är ett tygstycke utan den är lite halvklar. Man kan bära på 5 olika sätt med denna och jag provade även att bära Leah i den och hon tyckte att det var jättekul!

Jag är sugen på att prova en riktig bärsjal också men det verkar så otroligt svårt. Denna är iallafall snabb och smidig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Jag har länge tänkt kommentera på din sjal men alltid glömt bort det. Trikåsjalar brukar börja bli instabila och “svajiga” runt 3-4 månader så jag tänkte att ni borde börja komma dit snart. Om du fortfarande är lite rädd för att gå över till vävd sjal som kräver lite mer av knytet tycker jag du ska testa en mei tai, som är en blandning av sele och sjal. Jag har en Fidella fly tai som jag är extremt nöjd med och när jag började bära min då 5-månaders i den kändes hon helt viktlös, så skönt! Eftersom den har en panel fram behöver man inte kunna fixa ett bra “säte” som är lite klurigt och viktigt med vävd sjal utan det får man gratis och sedan behöver man bara spänna. Helt klart bästa investeringen. Skickas snabbt och smidigt från deras lager i Europa.
  https://fidella.org/en/mei-tai-baby-carrier

  Och sedan är en ergonomisk sele toppen när man är på språng eller på väg från bil osv där det är jobbigare att ha långa tygstycken att ha koll på med sjal. Jag älskar min Tula, den funkar från ca 6-7 månader utan spädbarnsinlägg och sedan upp till 2 år.
  http://knyt-an.se/barselar-0/tula-standard-baby/
  Sedan finns det Tula toddler från ca 1,5 år och uppåt. Ergobaby är också bra men mindre och blir urväxt tidigare. Särskilt Ergo360 som har smalast sittyta och snabbt inte går från knäveck till knäveck.

stats