"Bakfull" i 37 graders värme | Nathalie - Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf
justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Annons

“Bakfull” i 37 graders värme

Gårdagen blev inte som tänkt. Jag och min syster åt och gick ut här i vår lilla stad Pythagoron i tisdags. Jag drack litegrann men skulle inte säga att jag blev påverkad men blev helt sinnessjukt illamående och var iprincip sängliggandes hela gårdagen. Värmen var brultal och det var inte kul att vara “bakfull” i denna värme. Det började redan på kvällen och höll i sig hela natten och sedan hela dagen och framåt kvällen. Som en slags ångest i kroppen som gjorde att jag inte sov en blund utan bara vred och kastade mig i sängen. Är det någon som känner igen sig i detta? De flesta kan väl få ångest om de gjort något tokigt eller jobbigt när de druckit alkohol men jag verkar få det av själva alkoholen. Känner att det var så oförtjänt att må såhär då jag inte ens var onykter eller påverkad. Troligtvis vätskebrist som gjorde lite också.. att ligga “bakis” i 37 graders värme var verkligen ingen hit. FY! 

Vi hade iallafall en supertrevligkväll innan jag blev dålig, vi lärde känna några från Belgien som var helt underbara. Vi kommer träffa dem igen men igår la vi oss supertidigt. Får se det lyxiga i det också att bara ta det lugnt.

Om jag saknar barnen? Absolut gör jag det men det går bättre än jag trott faktiskt. Jag vet att jag har dem själv nästa vecka när Erik börjar jobba och sen vet jag att de har det superbra med Erik. Pratar med Erik flera gånger och får filmer och bilder. 

Idag blir det stranden. Tack till er som tagit er tiden att berätta om er i Vilka ni är inlägget. Det är så roligt att läsa och få en liten bild av vilka ni är. Ni som inte kommenterat gör det! Blir så glad och så får jag lite läsning också. Kram på er!

Några bilder från i Tisdags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Annons
stats