justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Besök av barnens gudmor

Blev en sen kväll. Ligger i sängen och ska sova. Min fina vän Emma/ Leahs gudmor har precis åkt hem. Barnen har levt life med henne här vill jag lova. Emma går in i ett mode med barnen och vi vuxna kan knappt prata med henne för hon leker med barnen så mycket. Det är så fint och jag njuter av att bara se dem göra sitt. Liam spillde ut mitt glas julmust i soffan så medan jag och Erik roddade med det lekte Emma med barnen. Jag frågade Leah om hon hade kul och hon svarade ” ja mamma det ser du väl” och skuttade iväg. Några av Leahs favorit kommentarer just nu är “det förstår du väl” “det hörde du väl”… Ni förstår… Jobbiga mamman!

Tacksam för min älskade Emma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats