Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Beställt en ny säng

2014 Beställde jag och Erik en säng från företaget furniturebox. Vi fick fel delar/storlekar och när vi äntligen fick sängen så tänkte vi inte mer på det mer än att vi aldrig varit nöjda. Det dök upp ett minne på min fb och då ser jag ju att vi aldrig fick den stora sköna madrassen ??‍♀️ Vi har alltså i 7år sovit på själva sängstommarna och en tunn madrass. Typiskt mig och Erik… Det är en stor oskön skarv där jag alltid hamnar pga det är två 80sängar och en tunn madrass. Nu är vi så trötta på den här sängen och speciellt jag som bor i sängen just nu.

Idag hittade jag en till ett bra pris och kollade med Erik och han sa kör! Så nu hoppas vi att sängen kommer inom kort och att allt kommer som det ska och att vi slipper krångel. Det blev inte en dyr/lyxig säng för det finns inte ekonomi för det men jag tänker att den kan inte vara värre än den vi har nu.

Håll tummarna för att detta blir bra nu.


foto: Isa Mathessis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats