Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Bröllopsfotografering/bröllopsassistent

I Fredags hade vi en lugn familjedag eller lugn och lugn våra älskade barn var som tokiga denna dag men vi var iallafall bara hemma. Tanken var att vi skulle åka på lekland med våra vänner men dem kunde inte och det var även annan grej som gjorde att vi inte åkte iväg. Som ni såg i tidigare inlägg så pysslade vi litegrann och målade trolldeg.

På lördagen assisterade jag Emma Schödin på ett tolvtimmars bröllop som blev ett trettontimmars. Emma hämtade mig vid 10.30 och sedan började äventyret. Vi började med att vi tog oss till Söder där Emma fotade förberedelsebilder på den blivande bruden och hennes tärnor när de gjorde sig i ordning och alla detaljer. Brudgummen och hans marskalk fotades också fast i ett annat rum.

Dags för lite first look bilder (paret får se varandra för första gången) och lite porträtt. Efter first look var det dags för kyrkan och det var ett otroligt vackert bröllop i en superfin kyrka där man kunde fånga bröllopet från alla håll och vinklar (Ersta Kyrka). Vacker sång och ja allt var toppen! I kyrkan filmade jag vigseln.

Efter kyrkan var det gratulationer och sedan dags för portätten i Vinterviken där tyvärr regnet öste ner men så fina bilder det kommer bli! I Vinterviken var det även middag och festen och det blev massor av fotande. Klockan 01.30 var vi hemma efter en otroligt fin dag!

Jag och Emma är ett så otroligt bra team så vi har nu roddat ihop ett lyxpaket där man kan boka oss båda som fotografer. Hur kul? Mer om det i ett eget inlägg!

Detta fick bli bröllopsoutfiten.Härliga Emma!Enda bilden jag kommer att visa på brudparet och deras följe.Lyx att få äta bröllopsmat!Hela dagen gick helt enkelt till bröllopet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats