justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Dags för ultraljud

Idag klockan 09.10 har jag ett läkarbesök. Jag mår fortfarande inte bra och vi får se om läkaren vill göra flera blodprover för att utesluta något. Jag har mycket huvudvärk, yrsel och illamående och de tror virus på balanssinnet… som inte vill ge sig! Ni som tycker att jag klagar om mitt mående får tycka det. Jag vet att det finns folk som har det värre i världen men detta är mitt blogg och jag skriver just nu om detta för att livet ser ut så. Den här veckan ska jag göra massor av kontroller. Mitt Ekg visade inte bra när jag gjorde det sist så nu blir det massor av kontroller av just hjärta och blodtryck.

Kl 09.10: Läkarbesök

Kl 13.00: Ultraljud av hjärtat

Kl 14: koppla på långtidsblodtrycksmätning som jag ska ha hemma i 24h.

Imorgon ska jag tillbaka och koppla av långtidsblodtrycksmätningen och på med långtids Ekg.

Jag håller mina tummar för att allt ska se bra ut med hjärtat!

Bjuder på en bild från midsommar som firades ute på Eriks pappas landställe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Ursäkta dig inte! Försök att strunta i idioter. Du klagar verkligen inte mycket. Vi som följer dig vill ju veta. Vi bryr oss.
  Lycka till! Så bra att du får göra lite riktiga tester. Måste vara så frustrerande att inte riktigt veta vad det är. Kämpa på! Du är bäst!

  1. justbeproud
   justbeproud

   Tack <3 Så himla gulligt skrivet! Ja det är väldigt frustrerande att inte veta och att det inte blir bättre. Tack snälla för så fina ord <3 Betyder massor att jag har så fina läsare som dig som kikar in här och lämnar så fina ord. Tack!

stats