Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Det händer grejer

Först och främst vill jag skriva att jag är så tacksam att ni är en hel del som kikar in här trots att det är glest mellan inläggen. Tack!

Ni kikar inte in förgäves för tanken är att ta upp bloggandet och blogga lite mer. Det har varit extremt mycket på jobbfronten! Väldigt mycket sjukdomar! Vattkoppor, febertoppar och jag väntar på en remiss för att kolla vad som är fel på mig. Jag kommer säkert dela med mig av detta och vad jag själv gissar på så är det troligtvis Endometrios men mer om detta i ett senare inlägg!

Jag vill dela med mig av vår renovering, recept, jobb och familjelivet. Tanken är att kombinera bloggen och youtube!

Jag har så mycket idéer och jag hoppas att ni som kikar in här fortsätter att göra det! Lämna gärna en liten kommentar om ni är peppade att jag är tillbaka och tryck gärna på hjärtat! Det betyder mer än vad ni tror. Det gör mig peppad!

 

Just nu är jag inredningsgalen och kan inte sova. Känner mig som en idéspruta! Skönt att skriva lite här så kanske jag kan somna nu! Kram på er❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats