justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Drömresemål

Vad kul att läsa om vart några av er rest och vad ni har för drömresemål. Jag älskar att resa och det är verkligen något jag brinner för och tycker att det är kul att lägga pengar på. Jag har haft tur att fått resa massor som liten. Jag reste mycket med min farmor och farfar. De har jag verkligen dem att tacka för!

Vart har jag varit?

Jag har varit i Thailand över 10 gånger så jag har tappat räkningen. Thailand är en stor favorit för mig! Jag älskar maten, värmen, människorna och att det är billigt. Dyrt att åka dit men billigt att leva där.

Jag har varit på Gran Canaria massor av gånger. 5 gånger på klimatvårdsresor för behandling av min psoriasis. Det har då varit 3 veckor/resa. Jag har även varit på gran Canaria med min mamma och Erik och sedan med min farmor och farfar.

Jag har varit på Malta med min kompis men även på jobbresa med Erik och då var även Leah med.

Flera ställen jag har varit på Mallis flera gånger, Teneriffa, Bali, Kreta, Samos, Lettland (Riga), Frankrike, Barcelona, London, Egypten, Turkiet, Danmark, Finland, Norge och Island.

Jisses! Jag har ändå rest en del när man sitter och tänker efter. Så tacksam för det!

Jag minns att min farfar hade en stor tavla med en karta där han satt knappnålar där han hade varit. Rolig idé faktiskt.

Jag har alltid älskat att resa och se nya platser som skiljer sig från hemma.

Jag har många drömresemål men mest av allt så drömmer jag mest om resor tillsammans med familjen. Att få se barnen njuta av att bygga i sanden, bada och få upptäcka och skapa minnen tillsammans. Det spelar inte så stor roll vart faktiskt. Det är helt nytt när de ska få upptäcka genom deras ögon.

Leah har fått vara på Kreta och Malta. Det har inte hunnit med nu sedan Liam kom. Förstår inte hur tiden swishat förbi. Jag vill åka till Thailand med familjen men också skönt med något närmre till att börja med. Det lär bli något all inclusive med barnpool. När barnen är små känns det mer som att man är ute efter sol och bad än att testa spännande restauranger osv. Bekvämlighet före allt!

Drömresemål innan jag dör

Jag skulle vilja upptäcka Afrika och alla häftiga vilda djur. Australien verkar häftigt. Maldiverna för det häftiga vattnet. Indien, Kina, Sri Lanka. Finns så mycket häftigt att se! Det blir att börja spara! Lättare när båda jobbar!

Inplanerad resa

Jag har en resa till Kuba inbokad nästa vecka… japp hur galet?! Ni som läst bloggen ett tag vet att denna resa varit inboka sedan länge. Det har varit mycket fix med Visum och ETA inför denna resa. Det är en 18h lång flygresa som väntar. Kuba verkar superhäftigt och vi ska bo på 3 olika hotell men upptäcka två olika ställen som vi vet redan nu nämligen Varadero och Havanna. Maten ska inte vara någon hit (vilket känns tråkigt då jag älskar mat och nya smaker). Eftersom jag fortfarande inte mår helt hundra så är det svårt att föreställa mig att jag kommer iväg på denna resa! Idag är jag väldigt yr och svag även om jag mår bättre än tidigare. Jag tänkte skriva ett eget inlägg om inför Kuba för har massor att skriva. Det jobbigaste med Kuba är att det inte är så bea wi-fi/internet så det kommer vara svårt att hålla kontakten med familjen. Det känns jobbigt och tufft att vara ifrån dem men att sen inte kunna ha kontakt kommer vara väldigt jobbigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats