Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En fantastisk solig dag och ”Ligglunch” på det!

Oj vilken fantastisk dag detta varit på så många sätt! Jag är helt slut! Idag var jag på mitt andra bloggevent och känner mig fortfarande som en ”nybörjare” att gå på dessa men det var jättekul! Det var Loppi och RFSU som höll i en ”Ligglunch” i Grand Escaliers lokaler (i Sturegallerian). Konferencierer var ingen mindre än min favorit Vanja Wikström och Manne Forsberg. De var otroligt duktiga och skötte sig galant!

Vad är en ligglunch kan man då undra? jo det undrade jag också! Det snackades en hel del sex, bland annat om sex under småbarnsåren som kanske inte alltid är det enklaste att få till! Någon som känner igen sig i Louise Winblads fantastiska illustrationer nedan?IMG_6955.JPG IMG_6954.JPG

Det fanns även en panel på plats bestående av Angelika Luxander, Hugo Rosas, Cissi Wallin och Louise Winblad.

_DSC0313 _DSC0322

Jag är så fantastiskt glad att jag fick prata lite med Vanja. Hon var poppis och stod och pratade med olika människor hela tiden men till slut tog jag mig mod och gick fram. Det ångrar jag inte en sekund vilken fantastisk människa! Så otroligt trevlig och lätt att prata med! Jag tycker att det är svårt att ”ta plats” och speciellt när man kommer på event (där jag är lite ny) och inte känner så många men Vanja gjorde det helt klart till en roligare upplevelse. Jag har följt Vanja sedan hon var med i gravid vecka för vecka och nu följer jag henne på bloggen, instagram, snapchat men inte minst så lyssnar jag slaviskt på hennes och Jossans podd (den har jag skrivit om tidigare men om ni mot förmodan missat den IN OCH LYSSNA). Hon är en människa jag lätt skulle vilja hänga mer med! Så otroligt vacker är hon också! Jag kände mig så osnygg i både kläder, hår och smink MEN jag kunde inte låta bli att ta ett kort med henne!  

Hon är otroligt inspirerande på många sätt bland annat fick hon mig att klippa av mig håret och så fick hon mig att förstå charmen med Snapchat. Det var en ära att hon la upp 2 klipp med mig i på hennes Snappis även om jag såg lite småtokig ut.

De härliga Tvillingparet Jessica och Angelica var också på plats. De bloggar och har även en fantastiskt podd som jag lyssnar på varje vecka, Tvillingpodden. De två känner jag sedan innan då de är kusiner till en av mina bästa vänner. De två är fantastiska och sprider så mycket energi och jag ska faktiskt fota dem imorgon men mer än så avslöjar jag inte nu. Det ska bli jättekul iallafall!

Jag fångade tre av mina favoriter på eventet på samma bild när de höll på och snappade!_DSC0330 _DSC0335 _DSC0336

Vi alla fick även en varsin Goodiebag när vi gick därifrån med lite spännande prylar i. Om ni vill se flera bilder från eventet kan ni kika in på Instagram och söka på #diggaligga #rfsu @loppisverige_DSC0344_DSC0347_DSC0348

Bakom kameran på eventet fanns min fantastiska vän Sandra Rogers så efter eventet gick vi till East och åt Sushi! Vi hann umgås i lugn och ro och prata om allt möjligt! Vi båda delar samma intresse, foto! Vi drömmer om att i framtiden kunna ha en gemensam studio och jobba ihop på många sätt! Otroligt glad att vi lärt känna varandra! _DSC0341 _DSC0340

Efter lunchen gick vi vidare till Vernissagen kom nära där man kunde hitta bland annat mig och Ellinor Bjurström på väggen. Är så glad att vi hann slinka in där då det var sista dagen fotoutställningen visades (lånade en av bilderna som Sandra tog från Vernissagen)! sushilunch_3

Jag hann även njuta av det fantastiska vädret och jag hann även träffa min Svägerska innan eventet började! En fantastiskt dag helt enkelt och jag tackar Loppi för inbjudan!

När jag skulle hem så dog min mobil precis när jag skulle beställa en Uber…. Fick låna Sandras mobil och ringa Erik så han fick beställa en Uber till mig. Jag och Chauffören fick till slut tag på varandra och han var så trevlig och vi pratade hela vägen hem! Mer om min eftermiddag imorgon. Nu går ögonen i kors!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja

    Men GULLIS! Alltså HUR fint inlägg?! Jag blir ju typ alldeles RODNIG! <3<3<3 Fy attans vad mysigt det var att träffa dig Nathalie, så trevlig, smart, härlig och SJUKT SNYGG, alltså typ OLAGLIGT snygg! 😀 Och vilka underbara bilder! Älskart! Vi hörs vidare om ks, hojta om du stöter på patrull så styr vi upp en namninsamling! <3 Puss å kram!

    1. justbeproud

      Men du då Vanja! Sicken kvinna och inspiration! Tack snälla fina fina du! Absolut! Jag lovar ❤️

stats