Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En hel helg med grannarna

Helgerna swishar förbi i fullfart. Speciellt när man jobbat fyra helger i rad. Denna söndag blev iallafall helt magisk och det känns som bara den var en hel helg för att vi hann med en hel del.

I fredags så hade jag en familjefotografering och sedan var jag och hela familjen inbjuda på middag hos våra grannar. Regnet öste ner men det hindrade oss inte från att grilla. Det bjöds på supergod mat och barnen var så trötta så de stupade i säng och somnade på mindre än 5 minuter. Himlen när vi gick hem i fredags ??

I lördags fotograferade jag bröllop ute på Värmdö och fick åka med brudparet och deras följe i Limousinen. Erik, barnen, barnens farmor och våra grannar hängde på Värmdö de också och hade en härlig dag på Siggesta gård.

Idag (söndag) blev det en tidig morgon då barnen vaknade väldigt tidigt. Vi åt en lyxig omelett till frukost och sedan blev det lite kaos och roddande när vi skulle komma iväg. Vi och grannarna cyklade iväg mot uteträning. Jag och Jessica körde i torsdags så idag var det killarnas tur och vi hade barnen.

Efter lek och träning så cyklade vi hemåt. Vi åt lunch och medan Liam sov sin dagslur så åkte jag och Leah på äventyr till Täby C. Vi åt glass och shoppade. Leah fick köpa lite saker som hon ville ha. Det blev lite tokiga hårspännen och en enhörningsdräkt bland annat… som hon hade på sig heeeeela dagen. Bland annat på en skogspromenad. Skrattade så jag grät. Vi pärlade halsband, jag hann springa och träna i skogen och sedan hängde vi på tomten (ännu mera mysigt grannhäng) och så avslutade vi med wok framför tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats