Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En mindre bra dag

Dagen började stressig och att börja en dag så leder inte till något bra. Det ledde helt enkelt till en tjaffsig dag. Vet inte varför men idag har jag och Erik smågnabbat hela dagen. Vet inte varför? Kanske har vi haft för mycket tid med varandra under julledigheten (idag jobbar han). Absolut inga stora saker! Utan vi har bara småirriterat oss på varandra. Vi har inte haft en trevlig ton. Vi har knappt bråkat alls sedan Leah föddes. Vi hade en liten bråkperiod när Erik jobbade tokmycket för några månader sedan men knappt något alls utöver det! Nog om det! Jag älskar honom iallafall trots att han går mig på nerverna ibland! 

Dagens höjdpunkt var när Leah fick åka pulka själv för första gången. Hon skrattade så fort hon sattes i pulkan och hon var toknöjd. Det roligaste var när jag joggade och det gick lite snabbare, då gapskrattade hon! Jag var så lycklig att få dra henne och se hennes lycka!

En annan sak som var jobbig idag, Leah hade en timmes panikgråt på dagen. Jag vet inte alls vad som var fel. Magont eller bara övertrött. Tillslut lugnade hon sig och sov nästan en timme. Hon vaknade glad iallafall. Den timmen kändes som en evighet!

Bjuder på två bilder från lunchkaoset… 

 ….ojdå Leah
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats