Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En mysig gårdag

Igår var jag och min syster i Täby C. Liam var med han också. Jag bjöd henne på lunch och sedan gick vi och shoppade litegrann. Jag köpte en blus och ett par byxor till mig själv. Therese köpte ett par shorts och en dagbok. Jag skrev mycket dagbok som liten och det är skönt att få skriva av sig men också kul att ha.

När vi kom hem så var det så fint väder så vi åt lite glass och tappade upp barnpoolen så barnen fick bada.

Vi grillade till middag. Erik grillade kött och Halloumi och jag gjorde klyftpotatis/rotfrukter, tomat, mozarella och basilika blandning och så blev det melon och fetaost sallad till. Älskar tillbehör!

På kvällen blev det lite träning. Fick med mig både syrran och Erik. Det blev en lugn kväll i soffan. Vi alla var supertrötta. Vi gjorde fick varm banan med mintkrokant.

Leahs humör är inte att leka med just nu. Det har pågått i en och en halv vecka nu. Mycket tjafs och energi tar det. Älskade lilla loppa❤ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats