Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En skittråkig födelsedag och den värsta födelsedagspresenten någonsin

Jag fick nog det värsta man kan få i födelsedagspresent… 

Jag fick en väldigt mysig morgon med frukost på sängen.  Jag valde att behålla Leah hemma så vi kunde ha en lugn och mysig dag. Erik jobbade hemifrån så vi åt lunch tillsammans. När E jobbade så hade jag disco med barnen.

För att få barnen att sova så la jag barnen i vagnen på en hund/vagnpromenad. Det slutade med att det blev över en timmes promenad och jag gick till Täby C…. Där började kaoset. 

Vi handlade och sen skulle vi ta en födelsedagsfika. Leah sprang och busade och när vi står i kön börjar hon hosta och så spydde hon…. gah jag fick panik och trodde att det var förkylningsastma eftersom hon sprungit precis innan. Vi lämnade förstås fiket och tog oss hem. 

När vi kom hem slängde vi båda barnen i badet och jag lagade tacos (som jag ville ha till födelsedagsmiddag). Under middagen började Liam att spy…. väldigt mycket! Han spydde sedan var 10-30 minut fram till klockan 05…. nu har han spytt 2 gånger på morgonen men det har absolut lugnat sig…

Kul födelsedag va? 

Förmiddagen var mysig men…. resten var skit! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats