justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

“Feberuari”

Hej alla fina ❤️

Är jag inte ett snille så säg. Vabruari vet vi alla att vi svenskar kallar februari månad men jag kom precis på något genialiskt om jag får säga det själv 🙈 “FEBERuari”

Hoppas allt är bra med er! Själv har jag åkt på en förkylning. Fick ont i halsen i lördags och sedan dess har jag blivit lite sämre så fått omboka veckans nyföddfotografering. Jag har dock haft jättemycket och fotograferat hemma idag.

Trots att jag varit risig så har jag jobbat väldigt mycket igår och idag, imorgon ska jag tillåta mig att vara sjuk. Ta värktablett och sova så mycket jag bara kan, dricka te och kanske kolla på någon serie. Jag behöver återhämta mig.

Förra helgen var jag i Hälsingland och denna helg blev jag som sagt sjuk. I fredags drog jag och Erik igång hall renoveringen men eftersom jag blev sjuk så kom vi inte så långt. Hallen är just nu kaos men hoppas vi hinner klart till helgen. Ska bli roligt att visa er ❤️

Vill även skriva att barnen är i en fantastisk period just nu. Bråkar inte lika mycket och är rätt enkla att ha att göra med. Vi har vilda barn men de är kärleksfulla och glada. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats