Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Film från workshopen på Mallorca

Ni vet att jag hade en fantastisk resa på Mallorca med både jobb och semester. Tanken är att jag ska komma igång att vlogga för det är så kul med rörligt material. Jag hoppas att ni också tycker det.

Jag har lärt mig massor av detta och vad jag ska tänka på i framtiden. Ni får gärna ge feedback. Detta är ca en veckas material som från början var ca 1.5h som vi klippt ner till 20 minuter ungefär. Det är min kära syster som klippt det mesta och det är hennes första gång och jag tycker att hon gjorde det galant.

I klippet får ni se lite om dagarna innan när vi rekar fotoplatser, handlar, har möten och sedan lite film från vår workshop där ni får hänga med under fotograferingarna. Så otroligt kul! Hoppas ni tycker det också 🙂

Jag älskade att hålla i den här workshopen tillsammans med Emma. Emma är extremt härlig att jobba med och vi fungerar verkligen superbra ihop. Vi planerar att hålla i flera workshops så är du fotograf så kan du maila om du är intresserad av att följa med på kommande workshops. Vill ni se bilder från resan så kika in min instagram. NATHALIENFOTO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats