Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Fix på tomten

Igår så låg vi kvar och myste länge i sängen och sedan åt vi först en mysig utefrukost som vi gör nu när vädret tillåter. Så himla härligt att starta dagen så! Ingen stress och inga tider och måsten att passa. Vi hängde en del på tomten och sedan skulle vi gå till vinbärsbusken men det är en nyinflyttad grannpojke på 3.5år och han ville leka med Leah så de fick busa lite på gården istället. 

Leah somnade efter bus och lek och sedan när hon vaknade så kom min mamma och hennes kille och hämtade henne. Min moster fyllde nämligen 50 år och hon bor i Västerås så Leah fick busa med massor av barn, bada i deras uppvärmda pool och ha en superhärlig dag!

Vi var hemma och tog det lugnt en stund sedan gick vi ut och la oss i varsin solstol och drack varsin islatte. Erik fixade massor av saker på tomten (tyvärr har någon förstört gräsklipparen så vi kunde inte klippa gräset men vi hann (läs Erik) med en hel del. Han klippte våra häckar och målade klart pallsoffan bland annat. Vi åt grillade laxpaket och kikade på vår Blacklist. Leah kom hem vid 21 tiden så hann vi gosa lite med henne innan det var dags att sova. 

Vi gjorde även gipsavgjutning men det kommer ett inlägg om det senare.

Ett gäng bilder från gårdagen kommer här!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Har följt din blogg länge då jag också väntar barn, bf i slutet av juli. Har nyligen fått veta att det blir planerat snitt pga sätesbjudning. Känner mig helt sänkt pga detta då jag verkligen försökt ladda inför en vaginal förlossning och så blir det inte så… Har läst om varför du valt planerat snitt denna gång, men tänkte om du efter ditt snitt kan skriva om hur du upplevde det och kanske fördelar och nackdelar med vaginalt och snitt. Inte för att jag kan göra något åt situationen nu men vill gärna läsa lite positivt om kejsarsnitt!

    1. justbeproud

      Hej Emma absolut det är min tanke att jag kommer att göra. Jag tror helt klart att det finns både för och nackdelar med båda två och ska försöka knåpa ihop ett inlägg så snart jag orkar. Jag har pratat med många som gjort planerat snitt och det ska vara en jättefin upplevelse. Jag förstår att det känns tufft när du varit inställd på en sak men huvudsaken är att man fått bära sitt eget barn och sedan får man det vackraste man kan få! Hur bebis kommer ut är spelar ingen större roll egentligen men jag förestår förstås din besvikelse ❤️.

stats