Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Flyttat in utan att fråga

Ja det är så sjukt vidrigt! När vi kom hem från grannen så somnade Leah bums men när hon vaknade hade hon förvandlats till ett monster. Hon var på uselt humör och ingenting fungerade… Eller jo om jag gick och bar på henne.

Nu till det vidriga, Vi har precis fått ett stort gäng med myror som tagit sig friheten att flytta in hos oss utan att fråga. Så vidriga djur! Överallt är dem. Det blir att införskaffa något milt myrmedel som hundarna inte tar skada av (Leah kan jag hålla undan från giftet så för hennes skull är jag inte orolig). Har ni tips på hur vi får dessa myror att flytta? Jag har gått Crazy med kanelen här hemma ( dock struntar dessa myror i det. Jag har nämligen hört att myror inte gillar kanel).

Fick även höra om något superhemskt som hänt och ledsamt (tänker inte skriva om det här men var rädda om er och alla era nära och kära).

Det blev för mycket och till slut ringde jag och bad min mamma komma över en stund. Den här eftermiddagen/kvällen har varit hemsk! 

Nu önskar jag att min älskade kommer hem så han kan pussa på mig!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zara

    Vi har haft problem med myror både i kök och badrum. Först ska du dammsuga och våttorka golvet, sen lägger du ut Myrdosor, myrr helst, dom är gröna och små små hål så bara myrorna kan ta sig in i dom, mina katter har inte ens brytt sig om dom, du ska lägga dosorna där myrorna kommer in eller så nära som du bara kan. En dosa i varje rum annars kan dom slå ut varandra. Myrorna går in där och äter, tar med sig giftet till boet och så dör dom i boet.
    Hoppas det funkar för er!! Annars har Anticimex dosor du kan beställa hem gratis genom att ringa dom 😀

stats