Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Försiktigare efter olyckan

Olyckor händer och det vet jag men efter det som hände Leah förra veckan är jag lite småorolig hela tiden att jag ska skada hennes lilla arm igen. Samvetet förföljer mig. Jag tänker på det när jag bär upp henne, När vi dansar och svänger med armarna och när vi håller varandra i hand.

Det gör ont i hela mig när barnen skadar sig.

Hur många av er har barn som råkat ut för ”pigarm”/pigluxation eller armar som går ur led?Det som även slog mig var hur snabbt en olycka kan ske. Vill skydda barnen från allt som är ont och gör ont!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats