Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Första båtturen

Här kommer en bildbomb från vår premiärtur mer båten. Om det var magiskt? Helt underbart var det! Jag var så nervös att jag skulle börja spy direkt. Det gick över förväntan.
Vi åt middag på en ö, barnen badade konstant och vår stora hund Nilla. Alla i familjen tog ett kvällsdopp efter middagen och det var så mysigt. Jag har inga muskler så jag orkade inte simma så länge. Vi avslutade kvällen med kvällsmackor. Precis såhär vill jag att barnen ska komma ihåg sina somrar!

Jag kunde inte sova så mycket dock men det gjorde inte så mycket. Tog illamående tablett på natten och på morgonen. På morgonen trodde jag att det var kört för det gungade en del. Vädret var inte så bra så vi åt bara frukost och sedan tuffade vi hemåt. Hade det varit bra väder hade jag kunnat lagt mig på en madrass på ön men vi kände att det var en lyckad tur och jag ville inte börja spy för då skulle hela dagen vara sabb. Det blev en mc Donalds påvägen hem som barnen önskade.

Vi kommer absolut åka ut på flera turer men det kommer nog Max bli en natt åt gången denna sommar  för att min kropp inte klarar av det och att illamåendet inte ska eskalera. Vi får åka ut när det är vindstilla för då kommer det inte vara några problem. Erik får rodda allt men det gör han med glädje. I båten trivs vi alla som bäst!
Oj vad vi njöt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena Nyberg

    Underbart att ni fick en så härlig tur och att Du klarade av det. Fler blir det alldeles säkert. Kramar ❤️❤️❤️

stats