Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Fortsättning på min 25 årsdag

När vi var i Grekland så var internet uselt och hälften av mina inlägg kom inte upp.

Den 24/4 så fyllde jag 25 och jag blev jättebra firad. Ni kan läsa om min förmiddag här.

På kvällen åt vi middag på en jättemysig restaurang med god mat. När vi kom dit så berättade dem att jag fyllde år och servitören hängde upp en stor happy birthday skylt ovanför vårt bord. De plockade en bukettblommor som de skrev grattis på och ställde på ett litet bord bredvid mig. De bjöd på efterrätt med tomtebloss och jag fick ett ljus att blåsa ut. Hela restaurangen var fullsatt och sjöng för mig.

Det var ett mysigt firande i Grekland. Min moster och hennes kille bjöd oss på middagen. De fixade verkligen min födelsedag med tårta, massage, manikyr och middag.

Sedan får vi inte glömma överraskningsfirandet som väntade när vi kom hem från Arlanda.

Tack alla som firade mig!DSC05018

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats