Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Frågedags

Jag hade en liten frågestund förut och fick många frågor. Nu tänkte jag att det var dags igen. Har ni några frågor så får ni gärna kommentera under detta inlägg annars går det även bra att maila till [email protected]

Det var några som hade mailat och ifall man hellre vill maila så går det super.
Följ mig gärna på instagram justbeproud heter jag där.

   
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ina

  Hej! Vill börja med att säga att jag gillar din blogg och det är så roligt att läsa då jag fick barn ca 2 veckor efter dig. Har följt dig sedan innan förlossningen 🙂
  Jag fick också en stor bristning under förlossningen så det är alltid skönt att läsa att man inte är ensam. Hur känner du dig i kroppen nu snart ett halvår efter, upplever du dig helt återställd?
  Sen undrar jag hur länge du tänker vara föräldraledig?

  Kram till dig, och tack för en fin blogg!

  1. justbeproud

   Hej ☺️ vad glad jag blir att du läser min blogg och gillar den! Svaren på dina frågor hittar du i bloggen. Tack själv ☺️

 2. mathilde

  Hej! Först tack för en bra blogg, hitta på den i slutet på min egna graviditet. Vi var beräknade dagarna efter varandra så de var lite roligt 🙂 Kul att se hur er lilla utvecklas som är nästan jämn gammal med min egna lilla tös!

  Min fråga är, med tanke på att Leah också är född i November hur har ni tänkte med föräldrarledigheten, hur länge ska du vara hemma respektive Erik vara hemma och när ska Leah börja på dagen?

  Personligen tycker jag de är lite knepigt när man har barn födda i november! Kul och följa er lilla familj Kram!

  1. justbeproud

   Åh tack själv för att du läser min blogg ☺️ svaren på dina frågor finns i bloggen

 3. Josefin

  Först vill jag bara säga tack för en bra blogg! Jag har själv en dotter som är ungefär en månad yngre än Leah och jag började läsa din blogg i slutet av min graviditet, sen skulle det visa sig att även jag fick en tuff förlossning och återhämtning efteråt på grund av en svår bristning – och det hjälpte att veta att jag inte var ensam 🙂 sen har jag liksom fastnat här! Vi ska också ut och resa med lillan för första gången snart och det var toppen att läsa om dina tips inför resan.
  Nu till mina frågor!
  – Jag undrar hur ni gör med er bärsele, bär ni Leah vänd mot er eller utåtvänd? min lilla tös tycker inte om att bli buren i den eftersom jag hittills bara har vågat bära henne vänd mot mig men tänkte om man kan vända på henne nu.. (läste någonstans att det inte rekommenderas innan 5 månader)
  – Har du något tips på roliga leksaker som passar i den här åldern? Tycker det är svårt att hitta något som lillan är intresserad av nu.

  1. justbeproud

   Tack själv för att du kikar in här och läser. Tråkigt att du fick en tuff förlossning men skönt att de hjälpte dig något att inte vara ensam. Svaren på dina frågor finns i bloggen ☺️

stats