Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Framtidsplaner

I februari börjar Liam på förskolan och det betyder att vi (jag och Erik) kommer ha två småttingar på förskolan vilket känns galet. Tanken är att de ska gå från ca 08.30-15 de flesta dagarna. Vissa dagar kortare och vissa dagar ledigt. Dröm är om de skulle kunna vara lediga fredagar. Jag kommer jobba en hel del helger men också kvällar när de somnat så då känna det bra att få tid med dem på eftermiddagarna.

Ni som läst min blogg vet att när Liam börjar förskolan så kommer jag att köra igång heltid som fotograf, konstnär och även jobba med mina sociala medier är tanken.

Vem är jag som fotograf?

Jag brinner för att fånga och föreviga ögonblick. Jag har alltid varit den i gänget som har bilder från alla tillfällen. Min första riktiga systemkamera köpte jag 2008 och efter det har jag uppdaterar mig flera gånger och införskaffat bra utrustning. Jag älskar att fånga kärlek på bild mellan partner men även kärlek och bus i en familj. Jag brinner även för att fånga gravida på bild och om partner eller syskon finns så är det även superkul att fånga deras längtan efter den lilla/de små i magen. När barnen sedan kommit så är det underbart att föreviga de små.  Något jag kommer syssla med mer är lifestyle (jag kommer hem och fotar familjen med den nya medlemmen). När barnet sedan blivit 1 år är det dags för smash the cake! En rolig och härlig fotografering kring barnets första födelsedag där tid läggs på porträtt och sedan får det kladdas med tårta.

Att föreviga bröllop är ju något som är fantastiskt häftigt med alla känslor och kärlek som svämmar över. Det bästa jag vet är att få föreviga en hel dag när de gör sig i ordning, förberedelsebilder, detaljbilder, porträtt, vigsel, gratulationer, middagen, talen, tårtan, valsen och lite inpå festen. Jag vill fånga varenda sekund och minut så att dagen blir ett enda stort minne. Jag fotograferar gärna dop och andra tillställningar också.

I framtiden hoppas jag på att jag kanske kommer in i reklambranschen och får fota för tidningar.

Jag har så galet mycket jag vill. Jag älskar ju att få jobba med det jag tycker kul!Foto: Linnsej Photography

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats