Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Frisören bokad

Jag har en rackarns fullbokad frisör och det är ju inte så konstigt för hon är så jäkla grym. Behöver ju inte ens tipsa om henne och vill inte det heller nästan för då får jag vänta ännu längre nästa gång haha! Anna på Icon i Åkersberga är grym och är värd att tipsas om!

6 februari var den tidigaste tiden som fanns (jag bokade förra veckan). Får helt enkelt längta och kika på massor av inspirationsbilder. Jag kommer ljusa upp det och klippa det rätt kort! Nu är det i någon mellanlängd jag inte trivs i och det ser så tråkigt ut…

Sist jag var där:

Jag trivs i mörk botten också men jag siktar mot våren nu och då vill jag gärna ha det ljusare och fräschare. Hade det varit början av hösten så hade jag kört mörkare botten.

Jag tänkte mig något såhär:Trivs verkligen i längden precis ovanför axlarna, ljust och i en kallare ton.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Den där sista bilden med Leah. Den frisyren tycker jag verkligen super fin. Har du någon bild bakifrån? Funderar på att klippa på det sättet. Så om det inte gör dig något så tänkte jag visa frisören den bilden för att ge ett hum om hur jag vill ha det ? ska prova längd precis ovanför axlarna. Hittills bara gjort till axlarna men det känns för långt ?

    1. justbeproud

      Tack, Ja jag trivs i den längden men denna gång klippte jag kortare för det växer ut så fort annars. Har ingen bild i bak tror jag men det är jämnlångt 🙂 Spännande 🙂 Så skönt med kort 😀

stats