Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gårdagen i bilder

Natten var tuff och Leah drömde mardrömmar om spindelmannen som våra vänner har tapetserad i deras barns sovrum. Hon drömmer mycket nu och det var panikskrik om just spindelmannen mitt i natten.

Liam vaknade väl vid 03-04 tiden och höll sig vaken någon timme. Han stökade runt massor Phu. Leah vaknade igen och Erik tog henne till soffan. Jag hittade dessa två såhär på morgonen. 

Liam fick leka i lekrummet med mig och sedan tog han och jag ett långbad. När sömntutorna vaknade blev det mysfrulle. Äggröra, bacon och så åt vi även lite jordgubbar. Efter frukost kom barnens mormor förbi en stund på fika och hjälpte mig att plocka ut ett antal stickor i Leahs fötter. Erik passade på att klippa vårt gräs som var katastroflångt!

Jag förberedde även dagens lunch som fick bli en pastagratäng med kassler.lite mys hanns det med innan vi begav oss bort mot mitt jobb. Jossan kom förbi mitt jobb och åt lunch och vi fick klappa på en av hennes nya hästar.

Jag hämtade klänningar till gravidfotograferingen som var planerad men som vi flyttade pga dåligt väder.

Jag städade även lite inför bröllopsmötet som jag ska ha idag.Leah älskar mitt jobb och gallskrek när vi skulle sätta henne i bilen.Vi föesökte göra henne glad när vi visade de nya lekparkerna som byggs vid oss.så fint! Till och med så jag blir pirrig! Vad vi/barnen ska leka där.Vi gick hem och busade och gjorde egna chips. Recept kommer:)Laxpaket till middag!

Lite av vår gårdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. justbeproud

      Den är från Elodie men ärvd så vet inte om den finns kvar dock. Tack snälla för att du läser och kommenterar. Betyder massor <3

stats