Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gårdagen var en bergochdalbana

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering igår men gårdagen var en riktig berochdalbana. Jag har haft massor av jobbiga samtal och många mindre kul saker att göra som jag var tvungen att ta tag i. Det finns många stressmoment just nu… Blä! Det känns som ett berg som bara fylls på och allt går emot mig.

Jag och Leah var ute en stund i solen medan Liam låg och sov. Hon är verkligen jordens roligaste unge men nu lyssnar hon stundvis superdåligt. Det har säkert också med att vi varit sjuka och hon har varit hemma från förskolan och vi har inte kunnat gjort så mycket.

Vi har en brant backe på tomten och hon fick för sig att köra ner där. Allt gick bra som tur var men hennes annars så trötta fyrhjuling fick en rackarns fart ner för backen rätt in i staketet. Änglavakt och inte en skråma. Jag fick dåligt samvete som inte hann ikapp förstås och det samvetet håller ju i sig…

Erik jobbade på dagen men hemifrån och på kvällen efter middagen så tog han med hundarna och barnen på en promenad så jag kunde städa och röja i huset. När barnen somnat så åkte han och fixade klart det sista med vår båt för idag ska den nämligen sjösättas. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats