Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Glutenfri Tacopaj – Recept

Jag skrev ju tidigare om att vi haft massor av spontanmiddagar med grannarna. Häromdagen bjöd vi på tacogratäng som blev god. Här kommer receptet.Tacofärs (quorn eller vanlig) stekt i tacokrydda. Erik hade gjort extremt mycket tacofärs när vi åt tacos så då tänkte jag att jag slänger ihop en paj!

Krossade tomater

Tacosås

Majs

Salladslök

Tomater

Ost

Grädde

Tacopaj

Glutenfri mjölmix (jag tog Lailas)

Vatten

Salt

Smör

Hur gör man?

Blanda mjölmix, smält snör, vatten och salt (kan inte mängden). Förgrädda i ugnen när du tryckt ut den i pajformen i ca 10 min på 225 grader.

Medan pajbotten gräddas så blanda tacofärsen med krossade tomater, majs, grädde, salladslök, tacosås. Lägg på blandningen och lägg skivade tomater på och sedan riven ost. In i ugnen i ca 25 minuter. Smaklig måltid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats