Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Godmorgon från sjukstugan

japp… Välkomna till sjukstugan såhär på morgonkvisten. Det är så segt att komma hem från en utlandsresa med massor av energi och så blir la familia sjuka. Jag vill ut till en av solstolarna jag fick i present ovh nara njuta av vädret. Just nu ligger Leah på mig (vilket är supermysigt) hon hostar och snörvlar. Mitt huvud känns sådär tjockt och min näsa är nog snart röd av allt papper som nuddat min näsa… Halsen är inte heller rolig. En riktig jäkla förkylning har vi åkt på.

Jag hann dricka en kopp te med Erik innan han åkte till jobbet. Leah har fått sitta/stå i gåstolen en kortis och trycka på knapparna. Det tyckte hon var superkul och hon skrattade åt våra tokiga hundar.

Idag skulle vi fotats för en tidning men istället sitter vi här och snörvlar. Hoppas ni njuter av det fina vädret!_DSC0087 _DSC0077 _DSC0092

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats