justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nu tackar jag för mig

Jag var ute på en långpromenad i långsamt tempo med hundarna och det var supermysigt. Typiskt mig att virra bort mig lite i skogen men vi hittade tillbaka till slut. 

Hundarna var nöjda och jag tyckte det var härligt att traska i det tysta. Blev verkligen helt lugn i kroppen. Leah har aldrig varit en vagntjej och att gå själv med två hundarn och en barnvagn i skogen med ett mindre nöjt barn är inte speciellt lugnande. Går hon själv så stoppar hon allt i munnen och då måste jag böja mig och då kommer den satans foglossningen. Att köra på stigar med vagn är ingen höjdare heller.

 Nu är jag dock heeeeelt slut och jag pratade precis med min mamma som sa att jag faktiskt kunde gå och sova en stund. Så nu tackar jag för mig och Jag har just krupit ner i sängen och ska samla kraft inför packandet! Längtar efter Leah men henne får jag träffa imorgon! Längtar efter Erik men han slutar lite tidigare än vanligt! Jag som aldrig är sugen på Pizza är sugen på det och det ska  vi äta ikväll bara han och jag! Mysigt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Jag måste verkligen slå ett slag för bärsjal och ergonomisk bärsele (inte babybjörn), speciellt för dig med tätt mellan barnen. Det var stora räddningen för mig när mitt andra barn kom och under året som gått har jag hunnit läsa in mig ordentligt på bärandets alla fördelar och är övertygad om att det är det allra bästa för bebisen/barnet. En trikåsjal i början med spädis är toppen! Och sedan när man börjar lära sig det där med att knyta och gillar det kan man gå över till vävd sjal som avlastar kanon. Många med hund (och även utan så klart) knyter upp barnet på ryggen och går långa skogspromenader. Jag älskar att bära på mage fortarande med min 10kg ettåring. Friheten bärandet har gett mig det här året har varit så jäklar skön. Vi släpr aldrig med oss vagnen längre när vi ska handla eller så utan tar alltid sele eller sjal. Favoriten är faktiskt en hybrid som kallas för mei tai. Jag har en fidella fly tai som är helt underbar att bära i!

  1. justbeproud
   justbeproud

   Tack för tips! Jag har hört mycket bra om bärsjal så beroende på vad det är för liten bebis så är det nog rätt stor chans att vi köper oss en 🙂 Tack igen för tips ska kolla upp sjalarna 🙂

stats