Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Goodiebagen från Loppi eventet Babylove

Såhär såg den underbart härliga goodiebagen ut från Loppi. Det var så otroligt mycket bra grejer! Denna bild och alla andra bilder i detta inlägg är tagna av Oscar Jettman.21793132601_234d7f0015_o

Mina favoriter från Loppi Påsen var

Bambinos 

Drink all around cup– Jag är kär i denna! Leah är dock lite för liten än så länge. Jag testade den och man kan dricka runt hela koppen, den är helt spillfri (vilket är perfekt för Leah senare då hon vänder upp och ner på allt). Det är som att dricka ur ett glas men det kommer inte över hela ansiktet även om man vänder den upp och ner. Gör övergången från flaska till glas lättare.

purée pot– Den kommer helt klart komma till användning! Det är en tät burk med skruvkork där man kan lägga i egen purée eller något annat som man vill ha. Den går även att diska i maskin och köras i mikron.

Besticken från MAM som är bra bestick att börja äta själv med. Leah tyckte att det var kul och hon försökte verkligen få in mat i munnen. Det gick sådär men snart så. Träna, träna, träna min envisa unge, snart kan du själv!

Malacos Lakritskolor kastade jag mig över när vi kom innanför dörren. Supergoda!

Ella´s kitchen smoothie Red one (Leah älskar smoothie och det går åt många i veckan) och Sempers efterrätt med 100% frukt gick också hem (Leah fick halva som efterrätt och halva när hon åt blodpudding).

Snuttefilten från Lipfish skrev jag om tidigare och Leah älskade den (jag också)!

Bombadill design skickade med en liten Donout som jag skrev om tidigare. ÄLSKAR deras saker!

Glamom bjuder mig och mina läsare på 20% på ett helt köp om ni skriver GLAMMAS i kassan (koden är giltig till den 31/12-15). Det tackar vi för!

Tack Loppi och alla företag som bidrog till en fantastiskt bra Goodiebag! Det var som sagt väldigt mycket bra saker.

Jag, Kajsa Stina och lilla Idde.

21619139200_132ca3f170_o

Jag, min fina Niki och Nelix21184725494_1deaa19536_o 21596745859_2bf27a2b43_o

Tack Loppi för Vip-inbjudan, ser fram emot att gå på fler event i framtiden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats