Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Grönkålschips

…Nu är jag beroende! Jag köpte hem en påse grönkål för ett par dagar sedan och var sugen på att testa grönkålschips. Idag provade jag för första gången och jag kan säga att det var INTE sista gången som jag gjorde det. Till och med Erik tyckte att det var supergott! Tre laddningar senare!

Jag la grönkålen på bakplåtspapper, hällde över lite olja och flingsalt och rörde runt. In i ugnen på 225 grader 5-10 minuter. Klaaaart!
Jag älskar verkligen chips och brukar inte tycka nyttiga alternativ är gott alls men detta var supergott!

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats