Min älskade grönkålspasta som är går hem hos hela familjen.
Recept:
Olja
Grönkål
2 vitlöksklyftor
1 grönsaksbuljongtärning
Persillade
Aromat
Havssalt
Grädde
Parmesanost
Pasta
Fetaost
Solrosstjärnor
Såhär gör du:
Du steker grönkålen i lite olivolja. I med två hackade eller pressade vitköksklyftor. På med kryddorna Persillade, aromat och havssalt. På med grädde och i med en grönsaksbuljong. Riv i lite Parmesan. Smaka av med kryddorna. När pastan är färdigkokt så blanda ihop allting. Låt gärna pastan få koka lite med pastasåsen.
När du lägger upp så kan man peppra med lite svartpeppar (jag gör detta efteråt då barnen är lite kinkiga med just peppar). Riv över lite extra Parmesan och om du vill kan du även ha på fetaost men det behövs inte. Häll på lite Solrosstjärnor.
Smaklig måltid!