Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Han är äntligen hemma!

Vi sov hos min mamma från torsdag till fredag som jag skrev om igår. Leah vaknade 06.45 även igår morse men Leahs mormor tog upp henne för hon är morgonpigg. Vi stannade hemma hos Leahs mormor fram tills eftermiddagen och sedan promenerade vi hem till oss. Leah gick i sina nya Kavat skor och när vi kom hem blev det lek på tomten. Hon gungade och lekte med sin leksaksspis och lite i lekstugan. Nu vill jag så gärna piffa upp lekstugan och få klart sandlådan. Vill få klart allt på en gång då jag ser hur mycket Leah älskar det! Hoppas att vi får lite klart i helgen!

Leah var busig men också supermysig hela dagen. Hon är fortfarande snorig men det borde försvinna nu under helgen!

Jag lyckades hålla min mysiga lilla tjej vaken till världens bästa pappa kom hem så de hann kramas några minuter innan det var dags att sova. Jag och Erik åt en mysig middag bara han och jag och vi hade så härliga samtal (töntigt det låter) men jag har verkligen saknat honom även fast han bara varit borta ca två dagar! Han är bäst och jag är så kär i honom!

Tack vare svärfar, hans kompis och deras kvinnor så ligger nu vår båt i vattnet! Tanken är nu att vi ska hinna med att åka lite båt i helgen, piffa lite hemma, fixa på tomten, mysa och kanske shoppa lite för mina födelsedagspengar. Lite så ser våra helgplaner ut!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats