Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Han har gjort det igen…

Ja nu har min man ställt till med tok igen! Blev inte ens irriterad eller arg…

Först började dagen med att han och Leah lät mig ligga i sängen till 09-tiden. Så skönt att inte behöva stressa upp efter den här veckan. Jag fick vakna upp till den här fina bilden på mina favoriter.

Jag satt mig och åt frukost men Leah ville gosa och sitta i mitt knä OCH äta upp min frukost… Helt plötsligt hade Erik fixat så att min styvpappa skulle skjutsa oss till vår båt… Vi skulle vara där om en halvtimme. Där satt jag med tom mage (då Leah ätit upp min frukost) i morgonrock med en hetsig man som stressade. Jag avskyr stress och bröt ihop lite men stressade så gott jag kunde. Erik sa att han hade alla saker till båten (ni som följt min blogg ett tag vet att det blev kaos när vi skulle köra bort båten förra året). Han sa att han hade läget under kontroll! Jag dubbelkollade så att alla saker till Leah var med… Hundarna, Leah och packningen packades in. Vi åkte och köpte picknick/lunch och sedan mötte vi upp min styvpappa som vi redan var sena till.

 I bilen så frågade jag om Erik kollat slussarna men han sa att det inte var någon fara. Eftersom jag känner min man så sa jag bestämt att han fick kolla iallafall… Självklart så öppnas Slussen imorgon… Det var bara att vända bilen och åka hemåt igen… Jag är glad att vi inte hann åka iväg mer båten då vi hade bilen hemma… Vi hade massor av saker, hundarna, Leah! Det kunde blivit värre att vi åkt fram till Slussen och stått där…

Imorgon ska inte vädret vara lika bra men förhoppningsvis så blir det en tur imorgon istället….

Det blev bra ändå! Leah fick inviga studsmattan för året och sedan åt vi vår picknick utomhus på tomten. Leah fick plättar och blåbär och jag och Erik åt varsin sallad. Det blev bus på tomten och jag och Erik drack en kaffe. E nattade sedan L så just nu sover hon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats