Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Helgen i bilder

En helg som gick otroligt snabbt är nu förbi. I fredags så körde jag till Huddinge och träffade ett av mina brudpar. Jag fotograferade dem och vi kikade på lite platser tillsammans. När vi kom hem så hoppade jag och Erik på våra cyklar, satte ner barnen i cykelkärran, Minou fick premiäråka cykelkorgen och Nilla fick springa bredvid. Vi tog oss till några vänner där vi blev bjudna på god middag och dryck. Barnen lekte massor.På lördagen hade Erik en grabbdag och åkte ut och fiskade med båten! Han åkte tidigt på morgonen och kom hem vid läggning av barnen.

Barnen och jag hängde med våra grannar hela dagen. Vi var på två lekparker, åt pannkakslunch hos grannarna och middag hos oss. Söndagen blev inte som tänkt men bra ändå. Vi började med en sovmorgon och mys i sängen. Erik och Liam åkte och lagade vår fyrhjuling och jag och Leah hängde i stallet. Vi åkte sen hem till Jossan och myste med hennes kattungar.Erik och jag bjöd barnens farmor på middagen och det blev så gott. Det regnade dock massor just precis när Erik grillade men det stoppade inte honom.

Vi bokade även klart Mallis resan i September. Jag ska berätta mer om den. Jag kommer att vara i September halva månaden. Jag kommer att jobba, semestra, barnens mormor och farmor kommer att vara med i ett par dagar och sen kommer jag och Erik och barnen vara kvar ett par dagar själva. Jag tror att det kommer att bli riktigt drömmigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats