Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Helt fantastisk hemstädning

Samarbete med Freska.se

I fredags hade vi hemstädning igen av bästa Freska.se och vi har fått en helt fantastiskt duktig städerska. Vi hade sjukstuga förra veckan och både jag och Liam var dåliga så att städa och hålla efter var inte vår prio. Erik hade galet mycket på jobbet så när det var dags för städning kunde det inte kommit mer lägligt. Det är just det! Livet kommer emellan och de måsten som tex städa blir en press och stress och tar massor av tid. Det var en lättnad att känna att nu kommer vi få fint till helgen och kan bara mysa istället för att städa. Jag rekommenderar verkligen hemstädning och speciellt om man har småbarn som vi… Vi har två barn som kan skapa ett kaos på mindre än en minut! Vi plockar ständigt och när man plockat och ska till att ”göra det rent och fräscht”… ja, då hinner man knappt plocka fram dammsugaren innan de är stökigt igen. Så städning för oss är verkligen guld värt!

Vi har testat flera olika städfirmor genom åren och jag är kräsen men vår städerska på Freska levererar verkligen. Om ni såg mitt youtubeklipp häromdagen så bjussar jag på vårt kaosiga hus som sen vår städerska fixade till.

Jag kan varmt rekommendera Freska och vill ni också testa denna hemstädning så kan ni ange koden ”Nathalie” så får ni 20% på ert första städtillfälle. Detta erbjudande gäller endast nya kunder. Det gäller inte engångsstädning. koden är giltig till 30/11-18.

Familjemys hemma hela helgen och vi behövde inte städa (plocka leksaker förstås men det var fräscht och rent).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats